Over mij

Welkom op de pagina van De Huis, Tuin en Keukenvrouw. Hier laat ik je zien hoe je meer plezier kunt beleven aan het huishouden.

Een paar jaar geleden werd ik  full-time huisvrouw. En al snel dacht ik, dit kan makkelijker, sneller, en, vooral leuker! Ik verdiepte me in het onderwerp en er ging een wereld van blogs en websites voor me open.

Kennelijk was ik niet de enige die zich afvroeg hoe vaak je eigenlijk moet stofzuigen, hoe je een einde maakt aan het eindeloze spoor van rommel in je huis en hoe je daarnaast tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven.

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en dat wil ik graag met je delen. Wil jij meer overzicht? Heb je meer behoefte aan rust en ruimte? Wil je minder sloven en meer genieten van huis en tuin? Dan ben je hier op het juiste adres.

Op deze site vindt je artikelen over alles wat met het huishouden te maken heeft: time management, financiën beheren, organiseren en plannen, opruimen, schoonmaken en (mijn persoonlijke favoriet) tuinieren.

Kortom, alles om je op weg te helpen naar een georganiseerder leven!

Als je op de hoogte wil blijven, like dan de pagina van De Huis, Tuin en Keukenvrouw op Facebook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s